Jornada d’handbol platja on es retorna a la normalitat esportiva. Després de no poder celebrar-la l’estiu de 2020 i celebrar-la a nivell intern l’estiu 2021, s’ha pogut recuperar el format amb diferents clubs i equips del territori.

Enguany s’ha optat per fer un mixt d’ambdues modalitats. La presència de tots els equips del C.E. Tortosa, el C.H. l’Ampolla, el C.H. Amposta, l’H.C. Perelló, i un equip amb jugadors provinents del camp de Tarragona, han assolit l’objectiu prefixat : gaudir de l’handbol de manera lúdica sense campions ni trofeus, amb medalles per a tots els participants i amb gran fair-play i actitud exquisida. Per tant objectiu assolit, xalar de valent practicant l’esport preferit per tots i totes els/les presents.

S’han jugat un total de 34 equips distribuïts en sessions matí i tarda :

Al matí han jugat benjamins, alevins i infantils ( mixtes, masculins i femenins ).

A la tarda cadets, juvenils i séniors ( masculins i femenins ).

Han estat uns tres-cents participants amb els seus entrenadors, delegats, acompanyants i participants corresponents.

Organitzat pel C.E. Tortosa i l’Ajuntament de l’Ampolla i amb la col·laboració del Consell Esportiu del Baix Ebre, podem assegurar que ha estat una jornada totalment exitosa.

Resta ja poc temps per a tancar la temporada, la celebració d’una nova edició del campus Toni Gerona ( del 27 de juny al 8 de juliol ) i el dinar cloenda del C.E. Tortosa a celebrar el diumenge 3 de juliol al pavelló firal de Remolins amb la presentació de la pubilla per a les festes de la Cinta 2022 i l’entrega dels premis cucafera d’enguany.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.