Campredó inaugura de la millor manera possible les Jornades del Patrimoni Històric amb la ruta Francesc Llop i Marqués.

Aquest pintor de paisatges i del cos humà amb una vessant impressionista va néixer l’any 1873 i la localitat de Campredó ha volgut retre-li homenatge fent-lo protagonista de les Jornades d’aquest 2022.

Aquest fet no ha estat casual ja que ha coincidit amb la cessió per part de la família Bertrán Oliveres, besnebots de l’il·lustre pintor, de deu obres que estaven a Barcelona.

L’acte, ha fet un recorregut per la localitat passant pel seu lloc de naixement,  passant pel carrer Llop i Marquès titulat en el seu honor, l’Església de Sant Joan Baptista i ha acabat al Casal Francesc Llop.

L’acte de la cessió de quadres ha culminat amb la signatura del llibre d’honor per part de membres de la família del pintor campredonenc presentació d’un nou apunt biogràfic a càrrec de l’escriptor local Emigdi Subirats, guanyador del premi Enric Bayerri d’assajos l’any 2015, per tal de posar encara més en relleu la figura del pintor campredonenc més universal.