L’Ajuntament de l’Aldea va aconseguir ha aconseguit per cinquè any consecutiu el Segell Infoparticipa que atorga anualment el Grup de Recerca en Comunicació Sonora, Estratègica i Transparència de la Universitat Autònoma de Barcelona amb un 100% de compliment dels 52 indicadors establerts. Una vegada més l’ajuntament aldeà lidera el rànquing dels consistoris més transparents de Catalunya, és l’únic ajuntament ebrenc que assoleix per 5a vegada consecutiva el segell Infoparticipa, i un dels tres ajuntaments ebrencs en aconseguir-ho.

Xavier Royo Alcalde de l’Aldea: “Mostro una gran satisfacció pels dos reconeixements assolits, destacant que un any més, hem aconseguit el 100% de la puntuació d’Infoparticipa, fet a l’abast de molts pocs Ajuntaments i demostra el  treball que estem portant des de l’Ajuntament envers per la transparència i accessibilitat digital per a la ciutadania”.

D’altra banda l’Ajuntament de l’Aldea, també ha estat reconegut per l’Administració Oberta de Catalunya, un any més dins dels deu primers Ajuntaments que han realitzat la transformació de municipis catalans entre 1001 a 5000 habitants. Aquest any s’ha recuperat presencialment l’entrega de premis, ja que la passada edició es va realitzar en línia a causa de la pandèmia.
Aquests reconeixements s’atorguen anualment per valorar l’excel·lent feina de les administracions locals, i l’Aldea és un dels pobles de Catalunya que lidera la transformació digital, completant 7 indicadors més que l’any 2020, demostrant d’aquesta manera el compromís de la corporació amb la transformació digital.

Per obtenir més informació podeu consultar la resta de dades de l’índex de maduresa digital 2021 des d’aquest enllaç: https://bit.ly/3OKJVvO reconeixements AOC 2021 https://www.aoc.cat/reconeixements-2021/ i el web del mapa Infoparticipa des d’aquest enllaç: https://bit.ly/3OS1kmc

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.