El 18 de juny torna la música i l’ambient de festa a Amposta en la quarta edició de “Lo Riu Sona Festival”. Enguany el cartell compta amb 9 artistes que uneixen experiència, bandes emergents i bandes del territori, en un nou emplaçament, el passeig del canal marítim. Entre les novetats més importants de l’edició és un segon escenari, que permetrà fer un festival “non stop músic” per enllaçar els concerts de forma consecutiva.

Una de les novetats d’aquesta edició és que comptarà amb dos escenaris, fet que ajudarà a crear un festival “non stop músic”, ja que en finalitzar el concert a un d’ells, s’engegarà el següent a l’escenari contigu. Es comptarà amb àrea de foodtrucks i begudes, en un festival que vol ficar amb música, a la ciutat d’Amposta la mapa dels festivals estiuencs.

Les entrades per al festival ja estan a la venda a la web del festival, i tenen un cost de 12€ als menors de 12 anys i de 25€ a partir dels 13. Lo Riu Sona Festival continua apostant per les bandes consolidades, però també amb les emergents i les del territori com pepet i marieta, per completar un cartell únic i molt festiu que doni el tret de sortida a l’estiu ebrenc.