El Ple de l’Ajuntament de Tortosa ha aprovat la bonificació de l’impost sobre construccions, instal·lacions i obres, l’ICIO, a l’empresa Kronospan. Amb l’únic vot en contra de la CUP.

A més a més, l’Ajuntament de Tortosa ha subscrit el conveni de col·laboració entre diferents institucions d’àmbit local i supramunicipal del territori per tal de dur a terme l’ampliació de l’actual Via Verda de la Val de Zafán des de Tortosa fins al Delta.

El plenari també ha aprovat una moció, presentada per la CUP, de rebuig al projecte de Sercosa de construir tres centrals hidroelèctriques amb els seus respectius assuts al tram final de l’Ebre.

A més a més, el ple ha rebutjat les dues mocions de Movem, que demanaven, d’una banda, un pla de salut mental per a joves i, per l’altra, eliminar punts negres de la circulació. Tampoc han tirat endavant les propostes del PSC sobre els serveis bancaris als pobles i nuclis urbans o la de Ciutadans, sobre un pla de xoc per millorar la neteja de la ciutat. En canvi, sí que s’han aprovat les mocions del PSC, a favor de la reforma laboral i les dues d’Esquerra Republicana: una en defensa del cànon de residus de Catalunya i l’altra, per a ampliar els punts d’informació ciutadana.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.