Santa Bàrbara acollirà els dies 26, 27 i 28 de novembre la XXV Fira de l’oli novell, dels cítrics i del comerç. Durant la celebració es duran a terme diverses activitats que inclouen xerrades, exposicions, demostracions, degustacions, visita a les oliveres mil·lenàries i show cookings, entre d’altres.

De la mateixa manera, i durant tot el mes de novembre, la població duu a terme les XXIV Jornades gastronòmiques de la cuina de l’oli.

Ambdós esdeveniments estan organitzats per l’Ajuntament de Santa Bàrbara amb el suport de la Diputació de Tarragona i el Patronat de Turisme de les Terres de l’Ebre.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.