Un milió de catalans ja han passat la covid-19 des de l’inici de la pandèmia, segons les dades difoses per Salut. En concret, 1.000.468 catalans han passat la malaltia i són casos confirmats pel departament amb diversos mètodes de detecció.

En aquesta xifra, també s’hi inclouen 12.181 persones sospitoses d’haver passat la covid-19, però que en el seu moment, especialment a l’inici de la pandèmia, no van poder sotmetre’s a un test perquè no n’hi havia de disponibles.

De fet, encara no s’ha superat la xifra del milió de contagis de coronavirus confirmats amb un test PCR o d’antígens a Catalunya. Segons les dades d’aquest dissabte, es tracta de 922.197 persones. Des de l’inici de la pandèmia, 23.991 persones han mort per covid-19 a Catalunya.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.