Al Perelló s’estan acabant de preparar tots els detalls organitzatius per al dissabte dia 23 d’octubre a partir de les 17.00 hores. Aquest any, s’espera la participació de clubs de la zona, així com d’esportistes vinguts d’arreu. Aquest encontre esportiu s’ha fet un lloc dintre dels calendaris esportius de la zona, durant el mes d’octubre.

L’any 2020 amb motiu del COVID, no va poder fer-se l’edició quan tocava. Aquest 2021 amb la millora de les dades epidemiològiques i de contagis, des de l’Ajuntament del Perelló,  s’ha volgut programar de nou aquesta cursa ràpida i per asfalt, que transcorre pel carrer principal del Perelló. Esperem poder anar recuperant la normalitat a poc a poc.

Hi haurà categories des de patufets fins a veterans, així com masculí i femení. Entre els tres primers classificats se’ls donarà trofeus, i també hi haurà premi per al primer classificat local de cada categoria. En categoria d’absoluts, s’ha establert una gratificació econòmica per als tres primers classificats (1r- 150 €, 2n 120 € i 3r 90 €)

Per a consultar més detalls sobre el programa previst, podeu adreçar-vos al web de l’Ajuntament del Perelló: http://www.elperello.cat o també us podeu adreçar al telèfon 977 491021(esports)

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.