Roquetes serà enguany l’escenari de la III Cursa de la Dona de les Terres de l’Ebre que té com a objectiu recaptar fons per a la Lliga contra el Càncer.

Es tracta d’una activitat pensada per a tots els públics amb un recorregut de quatre quilòmetres que es pot fer corrent o caminant, i que arrancarà des del pavelló poliesportiu a les 11.00 hores del diumenge 24 d’octubre. El preu d’inscripció com a donatiu és de 15 euros i tots els participants rebran una samarreta commemorativa.

Les inscripcions es recomana que es facin online a www.cursadeladonaebre.cat, tot i que s’ha previst que es puguin fer també presencialment abans de la cursa. La bona acollida de les dues anteriors convocatòries a Tortosa i Amposta fa pensar a repetir-la a Roquetes on es compta amb el suport organitzatiu de l’ajuntament, la Lliga Contra el Càncer de Tarragona i Terres de l’Ebre, el Club d’Atletisme Terres de l’Ebre, el Trail Roquetes, i l’Agrupació Territorial de Consells Esportius de les Terres de l’Ebre.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.