Els tres principals sindicats a les Terres de l’Ebre s’han mostrat molt satisfets amb l’anunci de l’aterrament de la companyia Kronospan al polígon Catalunya Sud de Tortosa. No només consideren una bona notícia que es generin 180 llocs de treball directes i 1500 d’indirectes, sinó que es tracti del sector industrial.

A més dels nous llocs de treball, UGT, Comissions Obreres i USOC destaquen positivament que es tracti d’una inversió del sector industrial, ja que d’aquesta manera es genera més valor afegit a l’economia, ja que consideren que el territori té molt potencial.

Per la seva banda, l’Associació d’Empresaris de les Comarques de l’Ebre també s’ha manifestat a favor a través d’un comunicat. A més, l’AECE ha agraït públicament la gestió per fer possible aquesta nova implantació iniciada per l’ex-Directora General d’Indústria, i actual Secretaria General del Departament d’Economia, Matilde Villarroya.

Autor:

Periodista