#Monsortirem és una nova plataforma cívica que ha nascut des de la iniciativa popular dels veïns d’Alcanar. Aquesta plataforma pretén ajudar i unir esforços per a la recuperació de les famílies i negocis afectats als diferents nuclis de població de la ciutat. Donant suport tan administratiu amb la gestió de les ajudes, com particularment aconseguint entre altre mobiliari, neteja o suport psicològic. Tot des del vessant voluntari i reflectant l’esperit d’una comunitat ferma, valenta i resilient.

La plataforma donarà suport econòmic i administratiu als afectats i també treballarà perquè hi hagi obres estructurals que acabin amb el sentiment de “vulnerabilitat” que senten ara. #Monsortirem està oberta a escoltar altres propostes i accions i sobretot a sumar voluntaris.

La població ha posat a disposició de tothom un compte corrent on es poden fer donacions. A més, organitzaran concerts i partits de futbol solidaris i estan treballant perquè les famílies que encara no han pogut, tornin a casa amb pacs de mobiliari bàsic, roba o estris que rebran aviat.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.