Positiu inici per al CH Ascó a la Lliga Catalana d’handbol sénior femení, superant al Volvo Ronda 15 Cooperativa Sant Boi de Llobregat per 30-22. L’equip dirigit per Enric Soriano va començar molt endollat, aconseguint portar la iniciativa en el joc, i amb una bona renda favorable, que a la mitja part era de 8 gols (16-8). Es va mantenir la diferència en la primera fase del segon període, però l’equip del Cooperativa, que mai es va resignar la derrota, va reduir distàncies fins als sis gols. En la recta final les jugadores del conjunt riberenc, no es van deixar sorprendre, i el seu tècnic va demanar un temps mort a 9 minuts per al final, per tornar a recuperar la renda de vuit gols.

Van jugar per part del CH Ascó: Rosa Palmer, Abril Ferré (2), Henar Martínez (5), Arantxa Bel (1), Carla Martínez (6), Natàlia Caldes (5), Marta Abella (5), Lucia Pasaman, Marina Gasca (1), Paula Garcia (3), Idaira Palenzuela, Maria Ventura (3), Judit Lanceta (1).

El pròxim diumenge és disputarà la segona jornada, amb desplaçament del CH Ascó al pavelló poliesportiu La Sagi, per enfrontar-se a les 17:00 hores al CE Handbol BCN Sants, partit que dirigirán Sergi i Joan Insa. El conjunt barceloní ha començat molt fort, amb la contundent victòria per 22-37 a la pista del CH Cardedeu.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.