Els camps d’Alcanar i l’N-238 són uns dels grans afectats per l’aiguat d’aquest dimecres. Els pagesos del sud del Montsià han vist com l’aigua negava camps, arrossegava arbres i s’emportava camins i marges, mentre que la carretera ha estat afectada fins a primera hora del matí, i ha deixat part de les obres de la nova N-238 sota l’aigua de les rieres.

Aquest matí ha estat per avaluar els danys, que de moment no presenten cap afectació als fruits, i els pagesos ja treballen per a tornar quant abans a la normalitat. El camp no és l’únic afectat, l’N-238 ha estat un altre punt d’afectació, on els equips de neteja han estat treballant per tal de restablir el trànsit en totes les garanties. Els vials que s’estaven habilitant per a treballar el vial principal, així, com ponts i passos elevats, que s’estan construint han quedat negats per l’aigua que baixa de les rieres i dificultarà els temps d’execució de l’obra.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.