Tot i assolir l’ascens esportivament, el Barça B de bàsquet ha renunciat a pujar a LEB OR, la 2a divisió del bàsquet espanyol. Aquesta decisió ha deixat, de moment, sense equip, al pívot tortosí Jaume Sorolla, al qui després d’una gran temporada amb el flilial blaugrana, no li falten ofertes i està a punt de fitxar per un altre equip català.

La temporada 20/21, la primera completa com a professional, Sorolla va jugar, de mitja, gairebé 20 minuts per partit, en els que va anotar 8 punts, va agafar 5 rebots i va repartir 1 assistència. Ara, creu que ja es el moment de fer el salt.

Totalment recuperat d’una fractura en un dit de la mà esquerra que el va apartar al tram final, Sorolla es prepara per afrontar el proper curs al 100%. Format a les categories inferiors del FC Barcelona, del 2015 fins al 2020, el pivot tortosi de 2,11m d’estatura va marxar als estats units per jugar a la Sunrise Christian Academy, a la Universitat de Valparaiso i al Cincinnati Bearcats.