Amb el lema “Sigues el que vulguis ser”, l’Institut Montsià presenta el seu  II Girl’s Day que pretén reforçar la idea de la igualtat en les capacitats de nois i noies, i animar-les a que puguin decidir els estudis i feines sense limitació de gènere, lluitant contra estereotips culturals que enfoquen a professions altament masculinitzades.

Amb el testimoni d’algunes alumnes que cursen estudis de les famílies professionals més tecnològiques al centre educatiu i que realitzen la formació professional dual en algunes empreses de sectors relacionats, s’ha preparat una jornada dedicada a les classes de 6é de primària de les escoles d’Amposta on podran veure i conèixer el cicles de les famílies professionals d’Electricitat i Electrònica, Transport i Manteniment de Vehicles, Informàtica i Comunicacions i Instal·lació i Manteniment, tots ells estudis amb formació dual i amb molt poca presència femenina.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.