Un total de divuit d’alumnes participen en el curs de soldadura amb elèctrode i revestit i TIG, que organitza el Consell Comarcal del Baix Ebre, a través de la societat Baix Ebre Innova i que es duu a terme al Viver d’Empreses de Camarles. L’oferta formativa forma part del programa Formació d’Oferta en Àrees Prioritàries (FOAP) que ofereix a les persones treballadores, preferentment en situació d’atur i demandants d’ocupació, una formació d’acord amb el seu potencial i adaptada a les necessitats del mercat laboral.

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura; el president de Baix Ebre Innova, Josep Antoni Navarro i la consellera comarcal de Serveis Socials, Laura Fabra, han donat avui la benvinguda als alumnes participants. “Oferim aquest tipus de formació per tal de facilitar la inserció al mercat laboral dels participants, a través d’una formació acurada i orientada a feines més especialitzades”, ha manifestat Faura.

Pel que fa a la durada del curs és de 720 hores, 40 de les quals de pràctiques professionals en empreses i en  acabar l’alumnat rebrà un certificat de professionalitat. El curs està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya.

L’oferta formativa de Baix Ebre Innova inclou també un curs de gestió administrativa i un altre d’auxiliars de comerç. Tots els cursos segueixen el protocol de protecció i prevenció de Covid-19.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.