Dos joves, veïns d’Amposta, de 18 i 17 anys d’edat, han estat detinguts la matinada del diumenge passat com a presumptes autors d’un robatori amb força a interior de vehicle. Els dos joves, acompanyats d’un tercer que no es va poder localitzar, van intentar fugir quan van observar la presència policial, però van poder ser interceptats i detinguts per la Policia Local d’Amposta. Al llocs dels fets, es va poder localitzar un tornavís amb el qual haurien intentat cometre el fet delictiu.

Autor:

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.