Set dotacions dels Bombers de la Generalitat de Catalunya treballen des de les 15:46 hores en un incendi de vegetació a la Palma d’Ebre. A hores d’ara es desconeixen les causes del foc ni quantes hectàrees afecta l’incendi que crema a la partida Valinjoves. Tres dotacions aèries del MAER s’acaben d’activar ara mateix per controlar el foc.

ACTUALITZACIÓ 17:41h

Els Bombers de la Generalitat han donat per estabilitzat l’incendi, en el qual hi continuen treballant 11 dotacions, 3 d’aèries.

ACTUALITZACIÓ 19:34h

Extingit el foc forestal de La Palma d’Ebre. Han cremat aproximadament 4.700 m2 de massa forestal segons els càlculs dels bombers, a l’espera del recompte oficial dels Agents Rurals.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.