Aquest mes de març de 2021 es compleixen dos anys de l’aniversari del Centre Esportiu del Delta, i des de l’Ajuntament de Deltebre s’han organitzat diferents accions per commemorar aquesta fita com l’augment de les activitats al nou espai exterior o la possibilitat que els abonats i abonades puguin convidar a qualsevol persona per a què faci ús de les instal·lacions esportives.

“La reobertura d’aquest equipament va ser una de les accions més destacades de la darrera legislatura i més reivindicades per part de la ciutadania”ha remarcat l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler. Soler ha detallat que “a hores d’ara estem treballant en diferents projectes per enfortir el serveis que prestem des del Centre Esportiu del Delta i adequar les instal·lacions”. Exemple d’això, ha explicat l’alcalde, són les obres de la piscina exterior Agustí Ramon Castellà, que estarà en funcionament aquest estiu, i el projecte d’instal·lació de plaques solars a la teulada de l’equipament.

Les accions venen marcades per la incertesa de la pandèmia. Tot i això, la directora del Centre Esportiu del Delta, també regidora de Personal i Acció Comercial, Ingrid Santiago, ha ressaltat que “malgrat el context no volíem perdre l’oportunitat de celebrar l’aniversari del Centre Esportiu del Delta, encara que sigui en accions puntuals i descomptes per als abonats i abonades, i per a les persones que es vulguin inscriure”.

D’aquesta manera, tots els abonats i abonades disposaran d’entrades de cortesia per poder convidar a qualsevol persona a les instal·lacions del Centre Esportiu del Delta, a la vegada, tothom que s’aboni al centre fins al dia 21 de març tindrà la matricula gratuïta, i es realitzaran descomptes d’apadrinament de nous abonats i abonades d’un 50% en la propera quota. També s’ha instal·lat un Photocall on es premiarà, també amb una reducció del 50% de descompte de la quota del proper mes, a les tres fotos premiades.

Finalment, i en relació amb les activitats dirigides, s’ha preparat una programació especial durant el cap de setmana, amb les restriccions corresponents, per facilitar la participació a les classes entre els abonats i abonades i les seves famílies, i també a la gent que no coneix el centre. Totes aquestes es durant a terme a l’espai exterior del Centre Esportiu del Delta.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.