A dos partits per tancar la lliga regular i després d’acumular dos derrotes de forma consecutiva, el Joventut de Badalona de l’ampostina Paula Curto va trencar la mala dinàmica per la qual travessava i van tornar a sumar la victòria davant un Geieg Unigirona que està lluitant per eludir el descens (68-56).

Les badalonines van completar un partit on van evidenciar un notori encert en els seus llençaments que els permetia superar els deu punts en les quatre parts del partit, destacant el tercer quart on van sumar vint-i-dos punts. Als primers deu minuts posaven la directa les de la Penya que amb un 15-9 establien un mínim avantatge de sis punts al marcador. Durant la segona meitat la reacció visitant les permetia ajustar el marcador, marxant als vestidors amb un desvantatge de cinc punts que les mantenia amb opcions d’optar a sorprendre a les verd-i-negres (31-26).

Després del pas pels vestidors les jugadores de Guillem Abelló van posar la directa i van trencar el partit amb un notori encert des del perímetre que les permetia tancar el quart amb 11 punts d’avantatge després del 22 a 16 amb que resolien els tercers deu minuts de la confrontació. De cara al darrer quart, les badalonines van intentar que la desconnexió que havien acusat en anteriors partits no els hi passés factura i així ho van aconseguir, tancant el darrer quart amb un punt d’avantatge (15-14) i resolent així el partit amb dotze punts. L’ampostina Paula Curto va jugar vint-i-set minuts de la confrontació en la qual va contribuir al triomf de les verd-i-negres amb sis punts (3/7 en llançaments de dos i 0/4 en triples).

La Penya després d’aquesta victòria suma un vagatge de 13 triomfs i 11 derrotes i ocupa la setena posició amb trenta-set punts, els mateixos que té el Segle XXI. Li resten dos compromisos per tancar la temporada davant l’Azulejos Moncayo la propera setmana a l’Olímpic de Badalona i visitant a l’Stadium Casablanca, dos partits on sense pressió intentaràn sumar els quatre punts que els permeti fer una meritòria classificació final en el primer any que competeixen a la categoria.