El pilot jesusenc Jeremy Alcoba lluirà nous colors a partir de la propera temporada al mundial de motociclisme. El vermell serà el color que presidirà a partir d’ara la marca que fins la temporada passada utilitzava el blau com a element característic.

En l’equip de Moto3 estaran els espanyols Jeremy Alcoba i Gabriel Rodrigo, aquest últim competint amb passaport argentí, i s’ha rebatejat com Indonesian Racing Team Gresini Moto3, canviant radicalment els seus colors i el disseny de les Profunda amb la qual competiran.

Després d’un 2020 tan intens i amb tants problemes necessitava deixar tot enrere”, va explicar Rodrigo en la presentació. “Fer un reset, sobretot mentalment, estic amb moltes ganes de reiniciar: l’objectiu és lluitar pel títol i ésser un autèntic aspirant. El més important serà tindre a Fausto amb nosaltres al més prompte possible, perquè ho necessitem“.

Alcoba, per part la seua banda, afronta la seua segona temporada completa en el Mundial de Moto3, havent aconseguit l’any passat el seu primer podi. “El primer desig és òbviament que el cap es recupere, mentre que per a la temporada l’esperança és que la pandèmia no ens impedeixi córrer i que el calendari continue sent el mateix: les ganes de descobrir nous circuits són grans”, admet el pilot jesusenc. “L’objectiu serà millorar sobretot el dissabte, ja que patim en 2020 i sempre apuntar al top 5 de la carrera, potser en un any assaonat amb algunes victòries” comentava Jeremy Alcoba.

En la categoria de Moto2 es manté el nom de Team Federal Oil Gresini, encara que amb un disseny i colors totalment nous en les Kalex que estaran en mans dels italians Nicoló Bulega i Fabio Di Giannantonio.

El delicat estat de salut de Fausto Gresini, que està ingressat afectat de COVID-19 en una unitat de vigilància intensiva a Itàlia lluitant per la seua vida, no ha frenat la presentació dels equips de Moto2 i Moto3 de l’estructura propietat de l’ex-pilot.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.