Este mes han començat els treballs sobre el terreny per arranjar el camí de les Revoltes i el camí del barranc de Sant Llàtzer. Es tracta de dos punts que van patir les conseqüències de les fortes pluges que van caure l’octubre del 2018, i que s’executen una vegada s’ha pogut disposar dels recursos econòmics procedents de la Generalitat i de l’Estat. En concret, esta actuació suposa una inversió de 126.965,46€, de la qual l’Ajuntament de Tortosa n’assumeix la meitat del cost.

Els treballs consisteixen en el formigonat dels trams amb més pendent i estrets situats al camí de les Revoltes per evitar que s’hi produïsquen despreniments. D’altra banda, també s’està adequant la base del camí del barranc de Sant Llàtzer per poder fer l’asfaltatge en tot el tram entre el carrer de Barcelona i el camí de Sant Jordi i també en el tram des del carrer de Barcelona fins a la canalització del barranc al pas per l’avinguda del Canigó.

La intervenció forma part dels diversos projectes que l’Ajuntament de Tortosa executarà al llarg del 2021 per subsanar les afectacions que aquell temporal de pluges va causar en diferents camins municipals. Després d’estos, també estan previstes les actuacions al camí de Nivera, al camí de Mianes a Vinallop i al camí del Rierol de Caputxins.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.