Els Mossos d’Esquadra van detenir els passats 27 de gener i 5 de febrer, dos homes de  19 anys i 23 anys respectivament a dos veïns de Tortosa com a presumptes autors d’un robatori amb força.

Els fets es remunten al passat  19 de gener quan un veí de la localitat de la EMD de Jesús – Tortosa va denunciar haver patit el robatori de dues bicicletes valorades amb quasi 2.700 euros, les quals es trobaven en un magatzem ubicat als baixos del seu domicili.

Per tal de realitzar la sostracció els lladres van accedir a l’interior de l’habitacle mitjançant escalament. La investigació iniciada pels Mossos d’Esquadra va permetre la obtenció de diversos indicis que van portar a la detenció del primer dels presumptes autors el qual es trobava en possessió d’una de les bicicletes sostretes. Dies després es va poder detenir a l’altre implicat i recuperar la segona bicicleta.

Un cop reconegudes les dues bicicletes van ser retornades al seu legítim propietari. En aquestes actuacions els agents també van intervenir als detinguts altres objectes de procedència dubtosa i es van iniciar gestions per determinar si també podien estar relacionats amb altres fets delictius.

Arran de les indagacions s’han pogut retornar a altres dues víctimes un telèfon mòbil i una altra bicicleta que constaven també sostrets en dos furts. Els detinguts van quedar en llibertat després de declarar en seu policial i resten pendents de comparèixer davant l’autoritat judicial competent quan siguin requerits.