L’Ajuntament del Perelló ha efectuat millores a les zones més afectades al parquet del pavelló poliesportiu municipal. Aquesta actuació feia temps que volia fer-se i aprofitant la parada de l’activitat a les instal·lacions esportives cobertes, amb motiu de la pandèmia, la mateixa empresa que va fer-ne l’any 2007 la seua col·locació, ha estat l’encarregada de dur a terme aquests treballs.

Quan pugui reprendre’s l’activitat esportiva a l’interior del pavelló, els esportistes perellonencs podran visualitzar aquestes millores en aquest equipament esportiu.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.