Carles Saladié marxa cedit al l’Alzira Futbol Sala, equip de la Segona Divisió de Futbol sala, fins a final de temporada, segons va informar el club castellonenc de procedència el Futbol Sala Peníscola de primera divisió.

D’aquesta manera, l’ala de Tivissa acabarà el curs en les files de l’equip de la Ribera Alta a la recerca dels minuts dels quals no ha pogut disposar al conjunt del Baix Maestrat on per falta de confiança amb el tècnic només havia pogut disputar un sol partit de lliga (el que va suposar el debut de Saladié a la lliga aquesta temporada al camp del Cartagena) i el partit de Copa del Rei que va suposar la sorprenent eliminació davant el Sala 5 Martorell (4-3).

Saladié, de vint anys recent complits, va arribar a l’equip peniscolà al gener de 2020 com un dels fitxatges d’hivern, procedent del Salou FS de 2a Divisió B, encara que en la seva primera campanya en el Baix Maestrat no va arribar a debutar en l’equip.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.