Un dispositiu format per 3 equips de les brigades de carreteres de la Diputació de Tarragona treballa aquests dies per minimitzar els efectes de les baixes temperatures a la xarxa viària de la institució a la demarcació. Els equips recorren les carreteres de la xarxa local per espargir sal en els trams de carreteres afectats per plaques de gel amb l’objectiu de garantir la seguretat viària. Està previst, si les condicions climatològiques no canvien, que el dispositiu s’allargui tota la setmana, amb un consum de sal aproximat de 60 tones.

El dispositiu de gestió preventiva està en marxa des del 24 de desembre. S’ha estat treballant fins a dia d’avui amb dos equips d’estesa de fundents a la xarxa de carreteres local de les comarques de la Conca de Barberà, l’Alt Camp, Baix Camp, Baix Penedès, Priorat, Ribera d’Ebre i la Terra Alta, amb un total de 50 tones de sal utilitzada. A partir d’aquest dilluns, 4 de gener, s’ha incorporat un tercer equip, que ampliarà les actuacions també a la comarca del Baix Ebre.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.