El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació ha començat a pagar aquest dimecres els ajuts destinats a les explotacions agràries que es van veure afectades pels aiguats de la DANA, de l’octubre del 2019, o pel temporal Gloria, de gener del 2020.

En total la Generalitat pagarà 5.076.310,03 euros en ajuts a un total de 346 beneficiaris de Catalunya, dels quals només n’hi ha 4 de les Terres de l’Ebre (3 al Baix Ebre i 1 al Montsià), que rebran 144.601,97 euros.

En total, es va presentar 516 sol·licituds i, amb les resolucions definitives publicades a e-tauler els dies 4 de novembre i 21 de desembre, Agricultura va aprovar 387 expedients, dels quals 346 han rebut el certificat positivament.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.