La Junta de Govern de la Diputació de Tarragona ha aprovat el projecte de reparació del paviment en diverses carreteres de la xarxa local que gestiona, amb una inversió d’1.236.758,11 euros. Les accions de millora de la seguretat es faran en 13 carreteres, trs de les quals a les Terres de l’Ebre: la T-301, de Tortosa a Benifallet; la TV-3021, de Rasquera a Cardó; i la TV-3541, de Paüls a Xerta. Inclou actuacions preventives com el reforç del ferm, apedaçaments puntuals del ferm en 13.000 metres quadrats, i la construcció de reductors de velocitat. Les obres començaran el segon trimestre de 2021 i s’executaran en un any.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.