Josep Betalú va entrar en tercera posició a la quarta prova de la Copa Endurance-Campionat Nacional MTB Marató de Costa Rica. La prova de cinquanta-cinc quilòmetres tenia situada la línia de sortida i arribada a El Rodeo, en una ruta que requeria molta estratègia de carrera.

Jonathan Quesada (Kairos Spceialized Mecatronics), va ser el primer corredor en atravessar la meta, amb un temps de 2:41:29. Segon a 13 segons del campió va entrar Carlos Herrera (7C CBZ Economy), mentre el ciclista ampostí, va muntar al tercer lloc del podi a 38 segons del cap de la cursa.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.