Després de l’alegria de l’empat a tres gols davant el fins ara líder de la categoria, el Llevant, el passat cap de setmana en partit de Lliga Nacional de Futbol Sala dimarts era el torn de la Copa del Rei amb el desplaçament a terres catalanes davant el Sala 5 Martorell de 2a B.

Els peníscolans semblaven encarar bé el partit quan es situaven amb dos gols de renda al marcador a càrrec de Miguel Fernández i Pani als nou minuts de partit, que feien preveure una victòria còmoda i fàcil per a l’equip de 1a divisió. Però més lluny de la realitat, el conjunt català va tirar d’orgull i la heròica va aconseguir equilibrar el duel. A 53 segons del final de la primera meitat, fruit de la sortida des de la cantonada, Ramon escurçava les distàncies al marcador i ficava al seu equip dins al partit. El Peníscola, amb qui als dotze minuts va entrar el tivissà Carles Saladié al terreny de joc, va acusar les imprecisions i la seva precipitació va deixar obert el duel en marxar als vestidors.

A la represa, els peníscolans intentaven reaccionar al gol del Martorell, però per contra encaixaven dos gols més que a la contra, primer mitjançant Fouad i després Malik, li donaven la volta al resultat i donaven la sorpresa momentània amb el 3-2 en tan sols dos minuts (23′ i 25′). Tocava reaccionar i remar contra corrent per evitar el ‘KO‘ en aquesta competició. Un cop darrere l’altre es topaven els intents castellonencs per restablir la igualada en un mur infranquejable, el porter local Àlex. Fins que Iván Rumbo va poder superar-lo (27) i fer pujar la igualada a tres gols al marcador.

Semblava que la sentència estava propera als del Baix Maestrat que es van tornar a fer amb el control de la situació a partir del 3 a 3. En la recta final, David es va situar de cinc per protegir-se de les cinc faltes i collar a la recerca del quart gol. Però quan faltaven sis segons per al final una pèrdua de pilota, li permetia als locals marcar el 4 a 3. Gerra d’aigua freda per al Peníscola que veia com se li esfumava l’opció d’avançar en la Copa del Rei.

Ara tocarà centrar-se en la lliga, on són cinquens classificats. Dissabte visiten el camp d’un rival directe com O Parrulo Ferrol, amb la intenció de continuar amb la bona ratxa fora de casa on només han perdut un partit aquesta temporada fins al moment.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.