Després dels dos darrers partits on no han pogut guanyar, davant dos rivals directes, el Balonmano Oviedo del tortosí Toni Malla afronta aquest cap de setmana la visita a la pista del líder, el Gijón. Serà el segon derbi d’aquesta temporada per als asturians.

El tècnic ebrenc Toni Malla assegura que “des que vaig arribar a Astúries sempre es tracten com a finals. A hores d’ara, per a nosaltres, és un partit important com el de Sòria o Santoña. Aquest partit és rellevant per a recuperar la moral i la confiança. Volem tornar a sentir-nos com l’equip que som; lluitadors, amb actitud”. Respecte al rival destaca que “els ha anat molt bé amb un calendari a priori senzill en l’inici de la temporada, els ha servit per a fer-se més equip. Estan en un gran moment. Quant al tàctic, el fet de portar un parell de temporades junts els ha servit. Són un equip jove, amb bona porteria i una bona transició” comentava l’entrenador tortosí que a més afegia que “els meus jugadors sortiran al cent per cent i amb la lliçó apresa dels dues últimes trobades”.

El Gijón ha guanyat els cinc compromisos que ha disputat fins ara. El partit servirà per a veure com reacciona l’Oviedo a les ensopegades inesperades d’un equip que aspira a estar entre els dos primers de la categoria per tal d’optar a disputar la promoció d’ascens. El partit, que podrà ser seguit en directe per la web de la Federació Espanyola d’Handbol (www.rfebm.com), es jugarà a porta tancada i estarà dirigit pels col·legiats Abel Juncal i Ángel Mateos.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.