El Centre de Dia de la residència de Gent Gran d’Amposta ha tancat portes temporalment aquest dimecres després de confirmar-se un positiu de covid-19 en una de les persones usuàries. Ara es faran les proves a tots els usuaris i personal laboral que han tingut un contacte estret amb aquesta persona positiva.

Segons ha informat l’Ajuntament d’Amposta, mentre el centre romangui tancat, durant 14 dies, les 30 famílies dels usuaris rebran suport a domicili per part de tres treballadores auxiliars del Centre de Dia amb una hora diària a casa per fer supervisió, higiene i acompanyament personal.

Pel que fa a la residència de Gent Gran, davant la situació de risc i les mesures extraordinàries decretades al municipi d’Amposta per Salut, la direcció ha decidit mantenir les visites programades dels familiars, però s’han suspès les sortides de les persones usuàries del centre.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.