La Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Riba-roja d’Ebre i l’Associació de Joves La Txavalada s’han sumat a la campanya de l’Orgull 2020, en la lluita pels drets i la llibertat del col·lectiu LGTBIQ+, pintant un pas de vianants del carrer Sant Bartomeu i un banc de la plaça dels Jubilats amb els colors de l’arc de Sant Martí, símbol d’aquest col·lectiu.

“L’objectiu és fer saber a tothom que el món en què vivim no és un món on tothom estima en llibertat; i cal perseguir aquesta llibertat si volem viure en un món just i on tothom es senti a gust i pugui gaudir de tots els seus drets i llibertats”, ha manifestat la regidora d’Igualtat, Maria Franquet, que creu que “enguany la campanya calarà més en els pobles petits perquè és on hi ha més prejudicis i més LGTBIfòbia, i cal trencar amb aquestes barreres d’arrel”.

Amb aquesta acció, els joves riba-rojans “Donem un pas a la diversitat”, lema de la campanya impulsada per la Xarxa de Serveis d’Atenció Integral LGBTI i el món local.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.