L’exalcalde de l’Ametlla de Mar, Joan Font Ballesteros, ha mort aquest dilluns a l’edat de 65 anys víctima d’una llarga malaltia. Font, mestre de professió, va ser el segon alcalde de la Democràcia a la Cala durant els anys 1991-92 i va repetir en el càrrec, amb majoria absoluta, en el mandat 1995-99 en representació del Partit Popular. A les eleccions de 1983 va sortir elegit regidor en representació d’Aliança Popular, càrrec que va revalidar fins el 1999. Posteriorment, l’any 2011 va retornar a l’Ajuntament amb el PP, sent-ne regidor fins al 2015 quan va presentar-se a les eleccions municipals únicament amb les sigles de Plataforma Calera, mantenint la seva acta. La malaltia el va apartar uns mesos durant aquell mandat municipal i el 2019 va deixar la política definitivament.

L’actual alcalde de l’Ametlla de Mar, Joan Gaseni, a través del seu compte de Facebook, s’ha acomiadat de l’exalcalde amb aquestes paraules: “T’enyorarem Joan, gràcies Joan per tot lo que has fet per la teva gent, la gent de la Cala, pel teu poble, ens faran falta moltes coses de tu, també les teves abraçades”.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.