Mercadona instal·larà mampares de metacrilat per protegir i separar la secció de caixes de tots els supermercats a partir del dilluns 23 de març i al llarg de tota la setmana. Aquesta és una de les noves mesures per garantir la seguretat i salut de clients i treballadors que la cadena ha anunciat aquest dissabte, que complementen les ja adoptades des del passat dijous. A més, també serà obligatori que tots els clients utilitzin guants, del mateix tipus que els que es fan servir a la secció de fruites i verdures, que la companyia posarà a disposició als accessos dels supermercats.

Mercadona ja va anunciar el dijous que controlarà l’aforament dels supermercats i quan s’arribi al màxim permès per garantir les distàncies de seguretat hi prohibirà l’entrada. També es va establir un nou horari i ara obren a les nou del matí i tanquen a les vuit del vespre.

Autor: