Res a pelar. Així podriem definir el que va ser el partit d’aquest dissabte a la pista del tercer classificat, el Natació Sabadell, que va passar literalment per sobre del Volei Roquetes i va decidir per la via ràpida amb el resultat de 3 sets a 0.

Des de l’inici del partit la superioritat manifesta dels sabadellencs es posava de manifest amb un joc ofensiu letal que decantava ràpidament la primera mànega per un contundent 25 a 12. La reacció visitant no es va fer esperar i van intentar competir la resta del partit. El segon set van estar a l’altura del que han vingut demostrant al llarg de la temporada, però no obstant va tornar a caure el set de part local afavorits per algunes decisions polèmiques de l’àrbitre (25-21). Tocava apel·lar a l’èpica per intentar treure quelcom positiu i prop van estar de retallar les diferències al marcador, però de nou el joc ofensiu local va ser letal per a la sort del partit que van tancar amb un ajustat 27 a 25 que sentenciava el duel.

Són vuit punts ara mateix els que els separen de la zona de descens després de la victòria aquesta setmana de l’Encamp d’Andorra davant el Barberà (3-2). Toca passar pàgina i pensar en una nova oportunitat de segellar la permanència matemàtica a la categoria dissabte vinent a casa contra el Balàfia, equip que els precedeix a la classificació amb dos punts més. És una bona oportunitat per als de Llorenç Vericat per recuperar el camí de les victòries, després d’haver encadenat dos triomfs consecutius davant l’Olot i l’Aula. En el partit d’anada els del Baix Ebre van aconseguir una contundent victòria a domicili a la pista dels lleidatans quan es van imposar per 0 sets a 3. El partit es jugarà a l’horari habitual a Roquetes, el de dos quarts de set de la tarda de dissabte.