Més de vint comparses han format part aquest dissabte de la rua del Carnaval de l’Ampolla. El recorregut d’aquesta s’ha inciat a la plaça González Isla i ha omplert de confeti, màscares i disfresses els carrers de la població. Al vespre, la festa s’ha traslladat al casal municipal on ha tingut lloc el sopar popular i la festa Happy Stars amb música per a tots els gustos.

En divendres, també s’han celebrat diversos actes. Al matí, la Llar d’Infants Marinada ha organitzat una Rua de Carnestoltes. A la tarda, els ampolleros i ampolleres s’han posat el pijama i han gaudit del correbars acompanyats de la xaranga Xino Xano. Caiguda la nit, ha arribat, a ritme de música i ball, de Sa Majestat Carnestoltes de la mà dels Zumba Dancers Carnestoltes. 

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.