Importantíssima victòria del Volei Roquetes que afiança les expectatives d’assolir la permanència de cara a la temporada vinent a la primera divisió nacional, categoria en la qual debuten enguany.

El partit davant el Volei Olot (equip situat en una zona intermitja a la classificació) no va ser gens fàcil, tenint en compte que durant el transcurs del primer set es lesionava el capità Benjamin Cuevas (amb un esquinç de turmell que el tindrà apartat de les pistes durant quinze dies) i la nova lesió d’un jugador carismàtic i important com és Liovi al llarg de la tercera mànega.

No obstant això, els roquetencs es van sobreposar als hàndicaps i l’entrada dels joves sortits del planter Adrià i Aleix van rendir a un alt nivell i no els va pesar el fet d’haver de jugar en un partit tant important.

A l’igual que en els dos darrers compromisos que van acabar en victòria roquetenca, es va repetir el mateix guió. El primer set caia de part visitant per un ajustat 23 a 25. Un fet que malgrat tot, no pesava damunt els jugadors de Llorenç Vericat ni tampoc la lesió del capità. Sortien a la segona mànega amb el convenciment d’equilibrar el matx i ho aconseguien amb un 25 a 18. La recepció i el joc ofensiu dels del Baix Ebre van rendir a molt bon nivell, una situació que els permetia donar la volta al partit al tercer parcial en un ajustat marcador de 25 a 23. Tenien la primera opció de guanyar la confrontació i no van perdonar. Al quart set començaven les coses malament per als interessos locals situant-se amb un parcial advers de 3 a 4 i 4 a 5. L’Olot sabedor que tenia que guanyar per forçar el tie-break, sortia inicialment pressionant. Però els roquetencs, després de superar un inici dubitatiu es posava les piles i anava a per la victòria, remuntant i ficant-se dos punts amunt a l’electrònic. Fins a la recta final, quan se situaven amb quatre pilotes de partit (24-20) que a la segona van acabar tancant i decidint amb el definitiu 25 a 21.

Una victòria que trencava així el seguit de dues derrotes que havien acumulat els roquetencs i que fa que la setmana vinent la victòria sobre el conjunt de l’Aula al pavelló municipal de Roquetes, podria donar la permanència de forma virtual per als interessos dels del Baix Ebre. Un partit que es disputarà en l’horari habitual a Roquetes, a partir de dos quarts de set de la tarda.

Veiem les declaracions del tècnic roquetenc en acabar el partit: