El proper dimarts 11 de febrer de 2020 a la Sala Boca de Bou de la Biblioteca Francesc Balagué (C/ Caserna, 16, Sant Jaume d’Enveja), tindrà lloc la Jornada “L’angula, l’excel·lència a Sant Jaume d’Enveja, arriba al mercat” organitzada per l’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja amb la col·laboració de la Societat de Pescadors, l’Agència de Desenvolupament Local del Montsià i subvencionat pel SOC i el FSE, com a culminació d’una part del projecte “L’angula, la pesca tradicional a la cuina”.
Aquesta edició, anirà dirigida a cuiners i/o restauradors d’arreu de Catalunya i també a tots els possibles comercialitzadors i compradors d’angula.
11:00h- Rebuda de tots els assistents.
11:15h- Benvinguda a càrrec de l’Il·lm. Alcalde de Sant Jaume d’Enveja.
11:30h- Presentació de la Cooperativa “Pescadors Professionals d’Angula Sant Jaume, SCCL” i presentació de la marca.
12:00h- Parlaments a càrrec del President del Consell Comarcal del Montsià, el Sr. Joan Roig Castell, de la Directora de Serveis Territorials de Treball, Afers Socials i Famílies a les Terres de l’Ebre, la Sra. Rosana Fatsini i del Director General de Pesca i Afers Marítims, el Sr. Sergi Tudela Casanovas.
12:30h- Visita a les instal·lacions de manteniment i expedició de l’angula de la cooperativa.
13:00h- Clausura de la jornada. Tast del producte per fomentar el networking obert entre assistents.