Agònica derrota del Club Volei Roquetes que veu trencada la trajectòria ascendent dins la primera divisó nacional després de sumar dos victòries en les dues darreres jornades. El Volei Barberà s’ha acabat enduent el partit per 2 sets a 3, en un duel parell i anivellat que han decidit els mínims detalls.

El Roquetes després d’un inici equilibrat ha arribat al tram final del primer parcial disposant de quatre pilotes de set, que han tancat a la primera oportunitat que han tingut per segellar el resultat al seu favor avançant-se a diferiència del que havia passat les dos setmanes anteriors i resolent per un 25 a 20, davant el deliri de la nombrosa que els ha fet costat durant tot el partit.

Al segon període les alternatives eren una constant i el Roquetes manava sempre al marcador fins que per primer cop es fiquen per davant al marcador amb el 12-13 i 13-14. Tot i això la reacció local ha servit per aixecar el marcador amb tres punts d’avantatge, arribant al tram decisiu on els locals després de tindre un pilota de set al seu favor, han passat a tindre’n quatre en desavantatge. El set es tancava finalment al punt decisiu a la cinquena oportunitat els barcelonins, equilibrant així el duel a un set iguals.

L’emoció estava servida. De nou es repetia el mateix escenari del segon parcial, tornant-se a avançar els visitants amb el 12-13 al marcador. Arran d’un temps mort sol·licitat per la banqueta local ha servit per endollar-se al partit i han remuntat parcialment fins que han pogut marxar de quatre punts amb el 20-16, 21-17 i el 22-18. Un parcial de 0-3 tornava a donar emoció amb el 22-21. Una tònica d’igualtat que es mantindria fins a final del set, amb l’empat a 23 punts que obligava als locals a demanar un temps mort per trencar la dinàmica dels visitants. En reempendre el joc els del Baix Ebre es ficaven amb bola de set amb el 24-23. Un fet que feia demanar temps mort ara des de la banqueta visitant. Després del punt més llarg del partit el resultat s’equilibrava a 24 i obrint un tram final de set on els de Llorenç Vericat aixecaven fins a tres pilotes de set, però no podien amb la quarta capgirant els barcelonins el marcador amb l’1-2. Situació crítica per als de Roquetes.

Els roquetencs sabedors que no podien fallar en el quart set, sortien decidits a equilibrar el duel. No obstant la igualtat que era la tònica existent des de l’inici del duel es deixava notar amb equilibri al marcador fins a un parell de decisions arbitrals discutides que semblaven desconcentrar als locals. Malgrat tot, un temps mort ha calmat els ànims i han ficat fil a l’agulla escapant-se cinc punts amunt amb el 22-17. Els visitants demanaven un temps mort que han aprofitat per ficar-se amb el 23-20, tot i que una rematada de Dami li donava als roquetencs pilota de set, una situació que no han perdonat tancant el parcial amb el 25-20. Tot estava per decidir en el cinquè i decisiu tie-break.

S’arribava al cinquè i definitiu set amb tot per decidir. Complicades se li ficaven les coses quant marxaven de quatre punts de diferiència el Barberà amb el 6-10. Reacció fulgurant dels locals que arribaven a ajustar el resultat amb el 10-11 i l’11 a 12. Però els encerts en les rematades i la precipitació dels locals amb el marcador en contra durant gairebé tot el transcurs del període, ha provocat que marxessen de nou amb tres punts d’avantatge, tenint una triple pilota de partit. En aquest moment un temps mort dels roquetencs no ha sorgit efecte, fallant la rematada definitiva que es perdia fora i sentenciava la confrontació amb l’11-15 definitiu.