Sembla haver-li agafat l’aire a la categoria el Club Volei Roquetes, que per primer cop aquesta temporada va sumar dues victòries de forma consecutiva a la pista del quart classificat el Volei Sant Martí per 1 set a 3.

Els roquetencs reforçats anímicament després de superar contra pronòstic al líder de la categoria la setmana passada, van saltar a la pista sense complexos ni nervis de cap classe, tot i jugar contra un rival teòricament superior que a la primera volta del campionat ja ho havia demostrat a la pista dels del Baix Ebre quan s’imposava per un contundent 0 a 3. No obstant això, el partit s’iniciava com set dies abans, ficant-se el partit d’esquena als interessos ebrencs resolent els barcelonins per un contundent 25 a 15. Semblava que el duel no tindria història. Però com ja va passar la setmana anterior, els roquetencs en un segon set apassionant acaben decantant la sort a favor seu per un ajustat 26 a 28. Aquest marcador li va fer al conjunt local, mentre que insuflava una injecció de moral als de Llorenç Vericat.

A la tercera mànega, de nou els roquetencs van oferir un joc molt consistent i segur en les transicions ofensives un fet que li va tornar a donar la victòria parcial ajustada per 23 a 25. Un cop moral determinant per a la sort del partit. Aquest resultat li va fer mal al conjunt barceloní i per contra li donava un reforç moral als del Baix Ebre que havien aconseguit donar-li la volta al marcador. El quart set era definitiu. Els roquetencs crescuts, anaven unflant el marcador mentre les imprecisions locals es deixaven notar a mesura que avançava el partit. Una situació que li va permetre al conjunt ebrenc resoldre per la via ràpida amb el 10 a 25 que tancava l’encontre.

Els sis punts que han sumat en els dos darrers compromisos li donen un avantatge de sis punts respecte a les places de descens de categoria, que marca l’Encamp amb 10 punts. Aquesta setmana partit clau el que se li presenta al pavelló municipal de Roquetes rebent a casa al Club Volei Barberà, a partir de dos quarts de set de la tarda, rival directe en la lluita per la permanència, que compta amb tres punts menys a la classificació que el conjunt roquetenc.