Miquel Núñez és un cantant català i es va fer popular per haver participat en el concurs Operación Triunfo 2018 i per haver representat Espanya al Festival d’Eurovisió 2019 amb la cançó «La venda». El 13 de setembre de 2019 va crear el seu primer disc en solitari ‘Amuza’. Aquest disc s’esgotà a Catalunya a la setmana de sortir.

Des de l’Ajuntament d’Amposta s’ha fet públic que el cantant farà un concert aquest 2020 a la ciutat d’Amposta. Demà al matí, dia 14 de gener, al voltant de dos quarts de 10, Amposta Ràdio anunciarà el dia i hora del concert. L’artista actuarà aquest divendres a la Sala Paris de Màlaga, i el concert que farà més proper a les Terres de l’Ebre serà a la Tarraco Arena Plaça de Tarragona el dia 14 de febrer. Núñez visitarà la capital catalana el 9 de maig i realitzarà l’actuació a la Sala BARTS.

Font: Imagina Ràdio

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.