Quaranta-vuit hores després d’haver robat el pingüí lluminós de l’avinguda Santa Bàrbara, avui mateix ha aparegut com art de màgia.

El mateix alcalde de la ciutat d’Amposta, Adam Tomàs, ho ha comunicat via xarxes socials tot dient: “El pingüí nadalenc que va desaparèixer de l’avinguda de Santa Bàrbara ha aparegut avui. Suposo que qui se’l va endur ha reflexionat“.

L’equip de govern s’està plantejant seriosament adquirir-lo com a peça fixa de la decoració nadalenca d’Amposta.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.