Un any més, el proper diumenge, el Club Ciclista Jesús organitza la Trobada Cicloturista de Jesús, una marxa de caràcter lúdic i no competitiu, que complix 16 anys i és un dels actes més antics de la Marató de TV3.

El seu objectiu és únicament solidari i en favor de la Marató de TV3, enguany dedicada a les Malalties Minoritàries. La inscripció no comporta cap cost econòmic i des de l’organització només es demana una aportació benèfica el mateix dia de la Trobada a l’hora del control de firmes i inscripció a esta, a les 8.15 hores a la pèrgola de la Immaculada. La sortida serà a les 9 hores, i en el recorregut es passarà per Jesús, Aldover, Xerta, Benifallet, Coll de Som (bandera verda), Tivenys (avituallament), Bítem, Tortosa, Roquetes i tornada a Jesús després de cobrir un total de 50 quilòmetres. A les 11 hores aproximadament està prevista l’arribada a Tivenys, on s’efectuarà la catorzena edició del Memorial Miquel Espinós per a recordar la figura del mític ciclista ebrenc.

Al voltant de les 12 hores finalitzarà la marxa, es farà el donatiu voluntari, lliurament del record de la Trobada a tots els participants i una menció especial a les persones i entitats que han col·laborat en totes les edicions.