Un any més se celebrarà a Campredó la Fira de Nadal. Enguany, en la seua 5a edició, el lloc escollit serà el carrer de l’Escola de Font de Quinto (davant les antigues escoles).

A la fira trobareu articles nadalencs de tota mena i un seguit d’activitats al llarg de la tarda que completaran aquesta ja tradicional fita. Algunes d’aquestes activitats, sempre organitzades per entitats del poble, són un tronc de Nadal gegant, una xocolatada per la Marató de TV3, de l’Associació Juvenil Campredó Jove, tallers de pintacares per als més menuts, una recollida solidària de joguets, de la Penya Barcelonista, o un mercat d’articles de segona mà organitzat per l’AMPA.

A tot això s’hi suma també la FiraTeca, un espai per fer un mosset durant tota la tarda. Entre altres activitats que es poden trobar estaran: el tronc de Nadal gegant, el taller de decoracions nadalenques, el taller de pintacares pels Quintos 2002, xocolatada per la Marató i la recollida solidària de joguets. Una activitat que tindrà lloc entre les 16 i les 21 hores al carrer de l’Escola de Font de Quinto.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.