Una seixantena de parades participaran aquest diumenge 15 de desembre en la 22a edició del Mercat de Santa Llúcia, que tindrà lloc al voltant de la plaça de l’Ajuntament d’Amposta. El Mercat s’inaugurarà a les 10 i romandrà obert fins les 21 hores.

Com cada any, al carrer Major s’ubicaran les parades de comerç local, on es podrà trobar roba, moda infantil, sabates i complements, bijuteria i bosses, llibreria i material d’oficina o decoració. A la plaça de l’Ajuntament hi haurà les parades de productes alimentaris i gastronòmics, on es podran trobar llavors confitades, gominoles, mel i torrons, forns de pa, plantes aromàtiques o safrà. Al carrer Nou i Corsini estaran les parades d’artesans, on es vendran perfums i ambientadors, sabó natural, coixins terapèutics, bijuteria i atrapa somnis, pedres i ceràmica, pessebres, barraquetes, maquetes de fusta i joguines, entre d’altres. També hi haurà tallers de manualitats de Nadal com ‘La bugada del Pare Noel’.

Paral·lelament també s’inaugurarà la Fira Social de Santa Llúcia, que estarà ubicada al carrer Major i comptarà amb la presència d’una desena d’entitats que donen suport a les persones més vulnerables i que treballen per la sensibilització, prevenció i lluita contra les malalties.

D’altra banda, a les 11.00 hores s’inauguraran ‘Les cortines de Santa Llúcia’, confeccionades amb la col·laboració del Club Social, la Residència d’avis d’Amposta i APASA. El contingut de les cortines seran globus aerostàtics que representen la temàtica del Nadal d’enguany: ‘La volta al món en 80 dies’. Els globus estaran confeccionats en cartró cedit per Saica Pack.

En el marc de la Fira de Santa Llúcia, que és la patrona de les modistes, el Museu Terres de l’Ebre ha organitzat una conferència sota el nom ‘L’art de l’agulla: el naixement de l’alta costura’, que es farà el dijous 12 de desembre a les 19.30 hores a la sala d’actes del mateix museu.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.