El Conservatori de Música de la Diputació a Tortosa posa en marxa Música x joguines, una iniciativa solidària destinada a recollir joguines noves. El centre d’educació musical tortosí organitza tallers i concerts gratuïts aquest dissabte 14 de desembre, l’únic requisit per participar-hi és portar una joguina nova i no bèl·lica que serveix com a entrada. Tot el que es reculli es lliurarà a la Creu Roja per tal que ho pugui destinar als seus programes per a la infància. Per assistir als tallers és imprescindible inscriure-s’hi mitjançant la pàgina web del centre (www.dipta.cat/cmtortosa), presencialment o per telèfon (977 444 124).

Les activitats programades a l’Escola i Conservatori (carrer de la Rosa, 6) són un taller de cant coral per a les escoles (10 hores) i un taller de música per infants de 4 a 7 anys (11 hores). A l’Espai Patronat (carrer Mercaders, 2) s’ha programat un concert del cicle De tardor a hivern: Origen, a càrrec del quartet Neuma (12.15 hores).

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.