Fins a 33 establiments d’Amposta seran reconeguts dins la segona edició de la Gala del Comerç d’Amposta, que enguany tindrà lloc el dijous 5 de desembre a les 21.00 h. a l’auditori municipal i dintre el marc de la Fira de Mostres. En concret, la Gala reconeixerà 7 establiments que entre els anys 2018 i 2019 van complir 25 anys; un que en va complir 50 i fins a 24 comerços rebran un reconeixement a la seva trajectòria professional. Finalment, un establiment rebrà una menció a la innovació.

La Gala del Comerç vol posar en valor l’esforç que fan els comerciants de la ciutat quan aixequen cada dia la reixa del seu negoci”, assenyala l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, sense ells no seria possible el dinamisme de la nostra ciutat i per això una nit com la Gala del Comerç és tan important”. La segona edició de la Gala del Comerç tindrà lloc el proper dia 5 de desembre a les 21h a l’Auditori Municipal.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.