L’Entitat Municipal Descentralitzada de Jesús inaugurarà aquest dissabte, 16 de novembre, el pavelló poliesportiu municipal que s’ha construït a la carretera de Jesús a Roquetes. L’acte inaugural anirà a càrrec dels esportistes guanyadors de la Nit de l’Esport Jesusenc i els premiats com a millors esportistes en el marc de la Setmana de l’Activitat Física i la Salut organitzada per l’EMD. Abans de la inauguració, a les 17 hores, s’hi farà una exhibició de bàsquet amb cadira de rodes a càrrec de COCEMFE Baix Maestrat i ASSIDE.

El nou equipament jesusenc cobrirà les demandes sorgides de les activitats lúdiques, culturals i esportives que es fan durant l’any. Amb una superfície de 1.967 metres, el pavelló s’ha concebut tenint en compte les directrius del Consell Català de l’Esport i de la Generalitat de Catalunya. Esta format per dos cossos: el principal per a la pista poliesportiva, amb zona d’espectadors, i el secundari, adjunt al principal però de menys altura, amb la zona de vestidors.
Foto: Pepe Curto

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.