La protectora d’animals Engrescats de les Terres de l’Ebre ha denunciat l’aparició de set gossos morts dins de bosses d’escombraries a la platja de Riumar, al terme municipal de Deltebre. Una família de turistes que passejava per aquest indret de la costa del delta de l’Ebre va ser qui va alertar d’aquesta macabra troballa a la protectora d’animals i als Agents Rurals. Cap dels gossos  portava xip i es trobaven en un estat avançat de descomposició. L’associació Engrescats suposa que algú va llençar al mar les bosses amb els animals  i els corrents les van arrossegar fins la platja.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.